Tip Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Pálivá omáčka piri-piri 95 ml

 

Pálivé omáčky Quinta do Avô jsou dokonalou kombinací tradiční portugalské receptury a poctivých surovin. Vyrábějí se bez přidané vody, barviv, stabilizátorů či glutamátu, a proto v nich vyniká skutečná chuť čerstvých papriček piri-piri. Jsou 100% přírodní, vhodné pro vegetariány, vegany i celiaky, s certifikací IFS, Halal a Kosher. Díky tomu si je může vychutnat opravdu každý, kdo hledá autentickou a kvalitní chuť bez kompromisů.

Tyto tekuté omáčky skvěle doladí těstoviny, saláty, polévky či omáčky  a stanou se nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni.

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po každém použití pečlivě uzavřete.

Varianta
160 Kč
   
Značka QUINTA D´AVO
Webová stránka značky quintadavo.com/
Kategorie Pálivé omáčky
 

piri-piri portugal 


  • Objem: 95ml
  • Pálivost: středně pálivá
  • Ingredience: jablečný ocet, piri-piri 21 %, kapie, sůl, česnek, regulátor kyselosti: kyselina octová a koření. Obsahuje siřičitany.
  • Minimální trvanlivost: říjen 2026
    SAU-PIR6842

MED&BBQ PIRI-PIRI

  • Objem: 95ml
  • Pálivost: jemně pálivá
  • Ingredience:  jablečný ocet, med 20 %, kapie, cukr, citron, sůl, piri-piri 8 %, cibule, česnek, bylinky, koření. Obsahuje siřičitany.
  • Minimální trvanlivost: srpen 2026
          Molho_De_Mel

PIRI-PIRI EXTRA FORTE

  • Objem: 95ml
  • Pálivost: velmi pálivá
  • Ingredience: jablečný ocet, piri-piri 38 %, sůl, česnek, regulátor kyselosti (kyselina octová a koření). Obsahuje siřičitany.
  • Minimální trvanlivost: listopad 2026
   SAU-PIR6805

bylinky & citron piri-piri

  • Objem: 95ml
  • Pálivost: jemně pálivá
  • Ingredience: ovocný ocet (oxid siřičitý), piri-piri 14 %, citrón 10%, cukr, cibule, sůl, bylinky 2 %, česnek, regulátor kyselosti (kyselina octová). Obsahuje siřičitany.
  • omáčka pro studenou kuchyni
  • Minimální trvanlivost: srpen 2026
           LimaoErvas_1



logo

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

 

Značka Quinta d’Avó (v překladu Babiččina farma) patří malé rodinné firmě Marovina, která byla založena v roce 1988 a sídlí kousek od Lisabonu. Specializuje se na výrobu přírodních pálivých omáček, pikantní pasty a slané marinády. Na portugalském trhu je synonymem vysoké kvality. Snahou je udržet relativně malou produkci, ale co nejvyšší kvalitu.

Filozofie firmy vychází z předpokladu, že přílišná automatizace a velká průmyslová výroba nikdy nepřinese vysokou gastronomickou úroveň. Syrový materiál přímo z polí se třídí, čistí, krájí a smíchá s ostatními ingrediencemi. Nepřidávají se žádná aditiva, excelentní chuť omáček vzniká zcela přirozeně kvalitou použitých materiálů. Quinta d’Avó prodává sve produkty i za hranice Portugalska, kde se inspiruje a přináší tím inovaci ke svým tradičním produktům. Úplně na začátku stálo Chicken Peri peri, koření na oblíbené portugalské pálivé grilované kuře. Dnes se se stejnou vášní a entusiasmem v Quinta d’Avó vyrábí široké spektrum produktů na vaření.

quality1     images 3(1)   quality3


Kvalita znamená bezpečnost, Quinta d’Avó si již po 10 let udržuje mezinárodní certifikát IFS, který garantuje kvalitu, legalitu a bezpečnost. Kvalita znamená také chuť, která se dosáhne použitím jen těch nejlepších ingrediencí, bez přídavku vody a chemie. Kvalita znamená rozvíjet se a vytvářet nové produkty a recepty a reagovat na potřeby trhu, proto je nyní většina produktů bezlepková, vhodná pro vegetariány a vegany a má certifikát Kosher a Halal. Quinta d’Avó jako první v Portugalsku vyvinula organickou pálivou omáčku. Kvalita toho, co jíme určuje kvalitu našich životů.

 

 on-the-table-index-2020-1