• 1 z 4
 

Pálivá omáčka piri-piri SAMBAL - 3 druhy

 

Objevte autentickou chuť sambalu, tradiční indonéské paprikové pasty, nyní v portugalském pojetí! Tyto omáčky představují chuťovou cestu do bývalých portugalských kolonií, kde se mísí pikantní chilli papričky s osvěžujícím citronem a aromatickým kořením. Piri-Piri Sambal od Quinta do Avo je univerzální pasta, kterou můžete podávat za studena jako dip například ke grilovaným krevetám, masu či zelenině.

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 21 dnů.

Varianta
180 Kč
   
Značka QUINTA D´AVO
Webová stránka značky quintadavo.com/
Kategorie Pálivé omáčky
 

SAMBAL ANGOLANO

  • Objem: 150 g
  • Pálivost:  středně pálivá
  • Ingredience: Piri-piri papričky 32 %, citron 30 %, jablečný ocet, sůl, paprika, česnek, koření. Obsahuje sířičitany
  • Využití ve studené kuchyni
  • Minimální trvanlivost: říjen 2026
       Sambal_Lemon

SAMBAL TIMORENSE

  • Objem: 150 g
  • Pálivost: středně pálivá
  • Ingredience: pálivé chilli papričky různých druhů pocházejících z Portugalska a centrální Ameriky, kapie, citrón, ovocný ocet, sůl, cibule, koření. Obsahuje siřičitany.
  • Minimální trvanlivost: říjen 2026
SAU-PIR6841

ÁFRICA PURA

  • Objem: 150 g
  • Pálivost: středně pálivá
  • Ingredience: piri-piri 35 %, ovocný ocet (kyselina octová), citrón, sůl, česnek, kapie, rostlinný tuk, whisky a zázvor. Obsahuje siřičitany.
  • Využití ve studené kuchyni
  • Minimální trvanlivost: říjen 2026
       Africa-pura-zportugalska_1

 

 

logo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

 

Značka Quinta d’Avó (v překladu Babiččina farma) patří malé rodinné firmě Marovina, která byla založena v roce 1988 a sídlí kousek od Lisabonu. Specializuje se na výrobu přírodních pálivých omáček, pikantní pasty a slané marinády. Na portugalském trhu je synonymem vysoké kvality. Snahou je udržet relativně malou produkci, ale co nejvyšší kvalitu.

Filozofie firmy vychází z předpokladu, že přílišná automatizace a velká průmyslová výroba nikdy nepřinese vysokou gastronomickou úroveň. Syrový materiál přímo z polí se třídí, čistí, krájí a smíchá s ostatními ingrediencemi. Nepřidávají se žádná aditiva, excelentní chuť omáček vzniká zcela přirozeně kvalitou použitých materiálů. Quinta d’Avó prodává sve produkty i za hranice Portugalska, kde se inspiruje a přináší tím inovaci ke svým tradičním produktům. Úplně na začátku stálo Chicken Peri peri, koření na oblíbené portugalské pálivé grilované kuře. Dnes se se stejnou vášní a entusiasmem v Quinta d’Avó vyrábí široké spektrum produktů na vaření.

quality1     images 3(1)   quality3


Kvalita znamená bezpečnost, Quinta d’Avó si již po 10 let udržuje mezinárodní certifikát IFS, který garantuje kvalitu, legalitu a bezpečnost. Kvalita znamená také chuť, která se dosáhne použitím jen těch nejlepších ingrediencí, bez přídavku vody a chemie. Kvalita znamená rozvíjet se a vytvářet nové produkty a recepty a reagovat na potřeby trhu, proto je nyní většina produktů bezlepková, vhodná pro vegetariány a vegany a má certifikát Kosher a Halal. Quinta d’Avó jako první v Portugalsku vyvinula organickou pálivou omáčku. Kvalita toho, co jíme určuje kvalitu našich životů.

 

 on-the-table-index-2020-1