Popis
Dárková krabička hot obsahuje:
|
|
|
|
|
Pánské mýdlo - Castelbel - citrusy&cedrové dřevo
Luxusní hydratační mýdlo s bohatou pěnou. Baleno v ozdobné papírové krabičce. Elegantně laděné do černé barvy se stříbrnými detaily. Neobsahuje konzervační látky chemického původu ani palmový olej.
|
Piri-piri proslavil recept z restaurace ve vesničce Guia v jižním Portugalsku, která už od roku 1964 připravovuje grilovaná kuřata v pikantní omáčce Za vznikem oblíbené portugalské omáčky stojí kombinace jihoamerické, indické a africké kuchyně.
Standardně směs koření s označením piri-piri obsahuje v různé kombinaci mleté chilli, čenek, citrónovou kůru, cibuli, černý pepř, sůl, bobkový list, nové koření, oregano, bazalku či estragon. Portugalci omáčkami piri-piri dochucují taktéž ryby a mořské plody.
O ZNAČCE
Castelbel
Výroba přírodních mýdel má v Portugalsku třistaůletou tradici, kterou Castelbel zahájil v roce 1999, kdy se tehdy 26 letý Aquiles Barros, uznávaný profesor chemie na univerzitě v Portu a bývalý zaměstnanec mýdlárny Ach Brito, byl americkou firmou vyzván, aby vytvořil továrnu na luxusní parfémovaná mýdla a další kosmetické výrobky. V roce 2000 Castelbel zahájil výrobu s pouhými šesti zaměstnanci. O osmnáct let později už jejich počet přerost dvě sta.
V roce 2006 už na trh uvedli vlastní řadu produktů péče o tělo a domácnost, ke kterým se v roce 2007 přidala prémiová řada Portus Cale.
Ty dnes kombinují kvalitní ingredience a především originální a stylový design.
Název pochází z malé vedničky Castêlo da Maia, nedaleko Porta, která byla nejen sídlem společnosti, ale dala jí i jméno: Castelbel – krásný zámek.
Produkty jsou inspirovány idilickou scenérií Údolí řeky Douro a vůněmi, barvami a atmosférou Portugalska.
Quinta d´Avó
Značka Quinta d’Avó (Babiččina farma) patří malé rodinné firmě Marovina, která byla založena v roce 1988 a sídlí kousek od Lisabonu. Specializuje se na výrobu přírodních pálivých omáček, pikantní pasty a slané marinády.
Úplně na začátku stálo Chicken Peri peri, koření na oblíbené portugalské pálivé grilované kuře. Dnes se se stejnou vášní a entusiasmem v Quinta d’Avó vyrábí široké spektrum produktů na vaření, které jsou na portugalském trhu synonymem vysoké kvality.
Filozofie firmy vychází z předpokladu, že přílišná automatizace a velká průmyslová výroba nikdy nepřinese vysokou gastronomickou úroveň. Syrový materiál přímo z polí se třídí, čistí, krájí a smíchá s ostatními ingrediencemi. Nepřidává se voda ani žádná chemická aditiva. Většina produktů je bezlepková, vhodná pro vegetariány a vegany a má certifikát Kosher a Halal.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka Quinta d’Avó (v překladu Babiččina farma) patří malé rodinné firmě Marovina, která byla založena v roce 1988 a sídlí kousek od Lisabonu. Specializuje se na výrobu přírodních pálivých omáček, pikantní pasty a slané marinády. Na portugalském trhu je synonymem vysoké kvality. Snahou je udržet relativně malou produkci, ale co nejvyšší kvalitu.
Filozofie firmy vychází z předpokladu, že přílišná automatizace a velká průmyslová výroba nikdy nepřinese vysokou gastronomickou úroveň. Syrový materiál přímo z polí se třídí, čistí, krájí a smíchá s ostatními ingrediencemi. Nepřidávají se žádná aditiva, excelentní chuť omáček vzniká zcela přirozeně kvalitou použitých materiálů. Quinta d’Avó prodává sve produkty i za hranice Portugalska, kde se inspiruje a přináší tím inovaci ke svým tradičním produktům. Úplně na začátku stálo Chicken Peri peri, koření na oblíbené portugalské pálivé grilované kuře. Dnes se se stejnou vášní a entusiasmem v Quinta d’Avó vyrábí široké spektrum produktů na vaření.
Kvalita znamená bezpečnost, Quinta d’Avó si již po 10 let udržuje mezinárodní certifikát IFS, který garantuje kvalitu, legalitu a bezpečnost. Kvalita znamená také chuť, která se dosáhne použitím jen těch nejlepších ingrediencí, bez přídavku vody a chemie. Kvalita znamená rozvíjet se a vytvářet nové produkty a recepty a reagovat na potřeby trhu, proto je nyní většina produktů bezlepková, vhodná pro vegetariány a vegany a má certifikát Kosher a Halal. Quinta d’Avó jako první v Portugalsku vyvinula organickou pálivou omáčku. Kvalita toho, co jíme určuje kvalitu našich životů.